Five Five Out

“We turn the Struggles of our past into the strengths of our future, take ownership and accept what is”

George heeft heel veel gehad aan Robin Imthorn en de gesprekken die ze samen hebben gevoerd, het zou zo maar kunnen zijn dat hij op die wijze heeft geleerd om niet meer al zijn emoties binnen te houden. Dus ook Robin hoort sowieso in deze rij thuis!

Robin Imthorn staat voor FIVE FIVE OUT, wat staat voor ik versta je perfect.

⦁ Inzetbaar als key-note speaker voor een inspiratie sessie.
⦁ Advies mentale gezondheid van je medewerkers verbeteren
⦁ Instructeur van groepen, waarbij je jezelf tegen gaat komen
⦁ Andere diensten zoals:
⦁ 1 op 1 begeleiding high performers
⦁ KNAK
⦁ PTSS Maatschappelijk

Sportfonds Five Five Out
(Bron: https://fivefiveout.voorfondsgehandicaptensport.nl/)

⦁ Nadat Robin Imthorn een levensreddende actie uitvoerde tijdens een missie in Afghanistan, waarbij twee collega’s gewond raakten door een berm bom, ontwikkelde hij PTSS. Zijn redding: erover praten, zijn persoonlijk verhaal delen en sporten. Onder het motto ‘Five Five Out’, dat een radiocommunicatieterm is voor ‘Ik versta je perfect’, gaat hij elk jaar een extreme uitdaging aan.

⦁ Sportfonds Five Five Out is een gezamenlijk initiatief van Robin Imthorn en Fonds Gehandicaptensport. Dit sportfonds zet zich in om initiatieven mogelijk te maken op het gebied van sporten en bewegen voor geüniformeerde beroepsgroepen, waaronder defensie, waar PTSS bovengemiddeld voorkomt.

KNAK: geknakt, maar niet gebroken

www.knakmoment.nl

Eén van de projecten van Robin Imthorn, nu samen met Renaldo Ishaak opgericht op blue Monday. 17 januari 2022.
Beiden hebben PTSS.

⦁ Robin Imthorn is marinier en leerde in de opleiding dat ‘je emoties kunt uitschakelen. Soms is dat handig omdat er gehandeld moet worden, maar je moet ook leren emoties weer in te schakelen.’ In juni 2021 liep hij vijf marathons in vijf dagen achter elkaar om aandacht te vragen voor PTSS en geld op te halen voor stichtingen. Sinds kort werkt Imthorn bij de militaire geestelijke gezondheidszorg (MGGZ) om daar zijn ervaring in te zetten. 

⦁ Renaldo Ishaak werkt als teamleider bij de Koninklijke Marechaussee op Schiphol. Over de presentatiedag zei hij: ‘Het is makkelijker om twintig kilometer te hardlopen dan een dag hier te staan: alles komt als prikkel bij me binnen. Ik sta de hele dag maximaal aan.’ In 2021 bracht hij het boek First responder uit, waarin hij onder meer schrijft over de aanslag tijdens Koninginnedag 2009 in Apeldoorn, waar hij als een van de eersten bij de aanslagpleger stond om eerstehulphandelingen te verrichten. 

(Bron: https://militairecourant.nl/nieuw-platform-knak-geknakt-maar-niet-gebroken/)

Via de website is het mogelijk een zelftest te doen en de mogelijkheid om via Instagram een direct message (DM) te sturen en contact te maken.
De diverse hulplijnen zijn duidelijk zichtbaar.

De site is particulier tot stand gekomen in samenspraak met defensie, maar is geen onderdeel van defensie

https://www.instagram.com/knakmoment/

https://www.instagram.com/fivefiveout.brand/

https://www.instagram.com/fivefive.out/

https://www.fivefiveout.nl