Firepower brewery & Firepower Family

“George kwam bij mij voor een gepersonaliseerd bierpakket voor z’n buddy die 50 werd en tegelijk ook voor shirts voor deze ongelofelijke prestatie die hij wil gaan neerzetten! Ik kwam bij hem thuis, hoorde zijn verhaal en voelde me gelijk verbonden met George, niet alleen doordat ik militair ben, maar ook door de passie voor marsen, doorzetten en moed tonen. Daardoor besloot ik om George, met de Fire Power Family, te steunen. Met deze actie geven we wederom aandacht aan veteranen en dat verdienen zij!”

Aldus Jelle Hoekstra
Eigenaar Fire Power Brewery & Fire Power Family B.V.
“Hoe aandacht jou laat groeien”

Fire Power Brewery staat voor (bron: Nederlandse biercultuur)
⦁ Opgericht begin 2019 door een aantal bierliefhebbers. In het dagelijks leven werkzaam bij de Joint Fire Cell van de Luchtmobiele Brigade. Dit is de inspiratie geweest voor de brouwerijnaam. Bier en vuurkracht gaan al eeuwenlang mee. Fire Power Brewery heeft ervoor gekozen deze twee elementen te combineren. De brouwerij krijgt een uitstraling verwijzend naar oorlogstijd. Met biernamen als Ballista Blond en Katapéltis Tripel. Wapens en mechanismes die vroeger gebruikt werden voor vuurkracht.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100032359136749

https://www.instagram.com/firepowerbrewery/

Jelle en Arno Hoekstra runnen samen de Firepower family.

⦁ Jelle is ruim 10 jaar trotse militair bij de Luchtmobiele Brigade, de rode baretten van Nederland. Naast deze geweldige baan ben ik vader van twee prachtige dochters en eigenaar van de Fire Power Family B.V. & Fire Power Brewery. Net zoals bij Defensie draait het hier ook om saamhorigheid en trots!

⦁ Met de ervaring binnen het Ministerie van Defensie weet hij dat dit dé plek is waar je met saamhorigheid een familiegevoel creëert. Met dit gevoel in je bedrijf ga je de gewenste resultaten sneller halen. Met een HR-achtergrond weet hij hoe belangrijk het is om aandacht te geven aan je medewerk(st)ers. Geef nu die aandacht die ze verdienen en ze zullen voor je door het vuur gaan! 

⦁ Wil jij ook de trots van je eigen eenheid of bedrijf terugzien op een van onze unieke pakketten? Centraal staat jouw logo, jouw TROTS! Een van de kernwaarden van zowel de Luchtmobiele Brigade als de Fire Power Family.

⦁ Arno gelooft dat hoe je met jezelf en elkaar omgaat, bepalend is voor je welzijn & geluk, effectiviteit en je resultaten. Het herkennen van patronen en ontdekken van een begaanbaar pad, doen een beroep op gevoel voor uitdaging, gevoel voor richting en gevoel voor avontuur. En niet in de laatste plaats op gevoel voor mensen, situaties en omstandigheden.

⦁ In de dynamiek en complexiteit van externe ontwikkelingen, interne opvattingen en uiteenlopende drijfveren kunnen lijnen en intenties gemakkelijk vervagen. Het gevoel kan ontstaan door de bomen het bos niet meer te zien. Hij kan bijdragen aan het verkrijgen van het juiste inzicht, uitzicht, toezicht en het behouden van een holistisch overzicht.

⦁ Concreet betekent dit, dat hij met zijn producten en diensten, mensen en organisaties in hun kracht kan zetten!
Werken aan competenties voor optimaal functioneren. Gezamenlijk werken aan een productieve, bezielende en betekenisvolle organisatie. Daarbij combineert hij gestaafde onderzoeksmethoden met zijn kennis, kunde en trackrecord.

https://www.instagram.com/firepower.family/

https://firepowerfamily.nl/