De Mooi Son & Breugel krant

De gezamenlijke start was op 21 juli 2023.
⦁ De vrijdag voor de vakantie van Adrie van Neervoort, hoofdredacteur van de Mooi Son en Breugel Krant. Hij schrijft in de dan aangemaakte groepsapp “Ik ga tijdens mijn vakantie bedenken hoe we dit redactioneel op de juiste wijze en toon kunnen weergeven. Zodat het doel maximaal bereikt kan worden. George bedankt voor je openhartigheid. Ik ben geraakt door wat je hebt verteld. Maar begrijp dat dit slechts een gedeelte is van alles wat je meemaakt”.

Het antwoord van George was:
⦁ “Was een mooie start van een mooi avontuur. Bedankt voor de ideeën en het fijne meedenken. Voelde goed om zo met z’n allen dezelfde gedrevenheid te hebben om de boodschap over te gaan brengen”.

Een tijdje daarvoor was Adrie benaderd door Monique (beetje in paniek) met de vraag:
⦁ weet jij iets over veteranen in Son en Breugel. George Hermans, veteraan uit Tilburg wil op 16 september 2023 gaan starten in Son en ik ben gevraagd om eens te kijken of we dat hier vorm kunnen geven. Eerlijk is eerlijk, Monique zelf had geen flauw idee.

Adrie des te meer.
⦁ De bevlogenheid wanneer het gaat over Market Garden, de veteranen en zeker ook de hedendaagse veteranen die zo onze aandacht verdienen maakten dat tijdens dat het eerste telefoongesprek steeds enthousiaster werd. Natuurlijk moest er aandacht voor gevraagd worden en niet alleen voor George, maar voor alle veteranen. Onze huidige frontliners!

Voordat Adrie het wist was hij de vraagbaak waar iedereen op kon en mocht terugvallen.
De start was een feit in Son en Breugel en dat is zeker mogelijk gemaakt door Adrie van Neervoort.
Dank je wel daarvoor!

De Mooi Son en Breugel Krant
Wekelijkse huis-aan-huis krant met een oplage van 9.200 in Son en Breugel, Ekkersrijt, Olen, De Kuilen, Sonniuswijk, de Driehoek en het dorp Nederwetten. De krant ligt op meerdere afleg-plaatsen op verschillende locaties in Eindhoven Noord. Inclusief het officiële gemeentenieuws. 

De Mooi Son en Breugel website
Op onze website www.mooisonenbreugel.nl  leest u dagelijks het allerlaatste lokale nieuws. 

https://www.facebook.com/demooisonenbreugelkrant

https://www.instagram.com/mooisonenbreugel